Genieten in alle vrijheid
Even indompelen op je terras met de blik op oneindig...wat wil een mens nog meer...

Een drukke baan, stress op het werk, zorgen in de kinderen... even kunnen ontsnappen aan de sleur kan heilzaam zijn...

Wel Terrax kan je hierbij een stukje helpen. Sluit even je ogen en beeld je in dat je op je eigen terras zit - maar nu zonder hinderlijke balustrade met profielen en staanders-  Een volledige glasbalustrade die je 100% doorkijk geeft. Je zweeft als het ware... je gedachten gaan op in de eindeloze horizon. 

Wist U dat onze glasbalustrades ook veel beter geluidsdempend zijn, wat er toe bijdraagt dat je je heerlijke middagdutje in alle rust kan doen op je terras zonder gestoord te worden van alle hinderlijke lawaai beneden op het straat niveau.

Ook op iets meer winderige dagen is het fijn vertoeven op een Terrax glasbalustrade terras. Wij zorgen ervoor dat ook hier beschermd zit en dat je terrasvloer minder snel vol ligt van rondwaaiend stof en bladeren.

U merkt het een Terrax glasbalustrade is PUUR GENIETEN. Vraag daarom vandaag  nog een vrijblijvende offerte aan of contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak. Samen kijken we dan wat de mogelijkheden zijn om een glasbalustrade te integreren in je nieuwbouw of hoe we dit kunnen aanpakken als renovatieproject.

Mail ons op: info@terrax.be of bel ons op 09/377.59.19.

Terrax by OSO Trading bvba - Berlaars 3 - 9991 ADEGEM - T.:0032.475.82.24.05 - F.: 0032.9.218.17.88 - E.: info@terrax.be - B.T.W / T.V.A: BE0476.206.256
©2012 - Terrax. Alle rechten voorbehouden - Algemene verkoopsvoorwaarden - Auteursrechten - Privacy beleid - site created by Dotline